Boende för tävlingsdeltagare

För dig som deltar i tävlingarna och söker boende i närområdet, så finns en rad olika bra boendealternativ.

Hotell Aveny

Hotel Aveny ligger mitt i centrala Umeå, nära resecentrum för buss och tåg samt en kort promenad till tävlingsområdet. Hotellet är designat för dig som söker ett modernt internationellt boende med höga krav på standard och service. Här blandas teknik, färg och funktion till spännande miljöer. Alla rum har Rain showers, Carpe Diem sängar och minibar. Hotellets gäster har gratis tillgång till Wifi och Formtoppen, ett av Umeå´s bästa gym med ingång från hotellet. Det finns möjlighet att boka sjukgymnast och massör. Det finns en lokal att valla skidor på hotellet.
Gäster har tillgång till hotellets sköna loungebar, puben Pipes of Scotland och restaurang Angelini, inspirerad av det italienska och amerikanska köket. Middag och kvällsfika kan förbeställas.

För rabatterat pris, ring 090-13 41 00 eller maila bokningskod 17156235 till aveny.bokning@profilhotels.se

Bild: Hotell Aveny, dubbelrum

Fler boendealternativ

Via Visit Umeå kan du söka brett bland hotell, vandrarhem, campingar, stugor och liknande, för att finna en pärla som passar just dig. Tävlingarna äger rum i en central del av Umeå, vilket gör resan till arenan enkel – antingen med buss eller till varför inte till fots.